Együttműködő partnereim

Dr Denes Tamas

dr. Dénes Tamás

dr. Dénes Tamás Ügyvédi Iroda ügyvéd

dr. Dénes Tamás a rendőrségnél, illetve NAV jogelőd bűnügyi nyomozó hatóságainál először bűnügyi nyomozóként, majd vezetőként  eltöltött 15 év során a gazdasági és pénzügyi bűncselekmények felderítése és nyomozása során szerzett tapasztalatot.
Elolvasom

2009-ben nyitotta meg ügyvédi irodáját, ez év óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

dr. Dénes Tamás ügyvéd egyik fő szakterülete a gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények terhelti és sértetti képviselete, ez utóbbi során nagy hangsúlyt helyez a kár megtérülésére.

Partner ügyvédünk több gazdasági társaság állandó jogi tanácsadójaként az ügyfelek mindennapi működésével kapcsolatos kérdésekben, így társasági jogi, munkajogi, követeléskezelési ügyekben és gazdasági szerződések megkötésében közreműködik,  peres és peren kívüli, illetve a hatóságok előtti képviseletben is támogatja az ügyfeleket.

Az iroda másik fő szakterülete az ingatlanjog, amelynek keretében nem csupán a szerződések megszerkesztésével, de az ingatlanok tehermentesítésével, telekalakítási eljárásokkal és  tulajdonjog rendezésével összefüggő ügyekben is eljár.

Az Iroda az elmúlt években sikerrel képviselte ügyfeleit orvosi műhibákkal, üzemi-, illetve közlekedési balesetekkel  kapcsolatos vagyoni és nem vagyoni kártérítési ügyekben, melynek során mindig az ügyfelek érdekeit leginkább szolgáló gyors és költségkímélő peren kívüli megállapodások megkötését helyezte előtérbe.

Tanulmányok

  • 1994-1997 Rendőrtiszti Főiskola
  • 1999-2004 Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar
  • ELTE Jogi Továbbképző Intézet Adójogi Szakjogász (folyamatban)
Fizetési határidők

Fizetési határidők és számlázás

Így kezeld vállalkozásod pénzügyeit! A gazdasági ügyletekben a pénzügyi kötelezettségek időbeni teljesítése nélkülözhetetlen. A fizetési határidők elmulasztása késedelmi kamatokhoz és további, a hitelező késedelemmel összefüggő és …
Elolvasom