Tartozáselismerő nyilatkozat

4 500 Ft

Leírás

Az általunk készített tartozáselismerő nyilatkozat iratmintája garantáltan megfelel minden jogi előírásnak. Segítségedre lesz abban, hogy egyszerűen és megbízható módon biztosítsd a magánszeméllyel szemben fennálló követelésed. A nyilatkozat szövege testre szabható a saját igényeidhez, és bármilyen egyéb módosítást végezhetsz rajta, hogy maximálisan megfeleljen az adott jogi helyzetnek.

Ha kölcsönadtál valakinek pénzt, vagy vállalkozásodnak tartoznak, akkor írasd alá a kötelezett tartozáselismerő nyilatkozatát, hogy jogi védelem alá helyezed magad! Az ügyvédi irodánk által szerkesztett tartozáselismerő iratminta lehetővé teszik, hogy egyszerűen és gyorsan rendezd pénzügyeidet.

A tartozáselismerő nyilatkozat két példányban kerül elkészítésre, és minden szükséges jogi elemet tartalmaz. Egyet te magad őrzöl meg, míg a másikat az adósodnak kell átvennie.
Ha az adós nem teljesíti a tartozását, akkor a nyilatkozatot bizonyítja a követelésedet, és lehetővé teszi, hogy a bíróságon érvényesítsd azt.

Ha az adós nem kívánja a tartozáselismerést aláírni, akkor küldj neki fizetési felszólítást, amire szintén találsz mintát az iratmintatárunkban.

Természetesen iratmintáink az ügyvédi tanácsadást nem helyettesítik. Ha bonyolultabb ügyről vagy nagyobb összegről van szó, fordulj az ügyvédi irodánkhoz, ahol nemcsak személyre szabott tartozáselismerő nyilatkozatot vagy fizetési felszólítást szerkesztünk, hanem széles körű jogi szolgáltatásokat is nyújtunk. Tapasztalt ügyvédeink biztosítják a jogi problémákban történő segítséget és számodra a nyugodt éjszakákat.