Munkáltatói rendes felmondás

15 000 Ft

Leírás

A vállalkozások és a munkavállalók életében az egyik legkritikusabb időszak általában a munkaviszony megszüntetése, annak módja, indokai és jogszerűsége. Sajnos az elmúlt években kialakult vírushelyzet számos vállalkozás életét hátrányosan befolyásolta, melynek következtében elkerülhetetlenné vált, hogy gazdasági okokból munkahelyek, munkakörök kerüljenek átszervezésre, összevonásra vagy végleges megszüntetésre. Ez pedig sajnos egyúttal magával hozta a munkáltatói felmondásokat is. A munkajog azonban továbbra is szigorú követelményeket támaszt a munkáltatók felmodásainak jogszerűségével, megfelelő indokoltságával szemben.

Mindezekre is figyelemmel készítettek együttműködő ügyvéd partnereink egy, a munkáltató gazdasági nehézségeivel összefüggő, azonban részletesen indokolt iratmintát, melyben a felmentési időre, és a végkielégítésre is opcionális, magyarázatokkal ellátott megoldásokat kínálunk.

Természetesen az általunk ajánlott iratminta sem helyettesíti az egyedi ügyekben történő  jogi tanácsadást és  okiratszerkesztést, ezért a legkörültekintőbb eljárás mellett sem garantálhatjuk, hogy ezen okirattal egy vitás ügyben bármely munkáltató pernyertes lehet. Ebből következően az ebből eredő felelősségünket kizárjuk.

További információk

Terjedelem

3 oldal

Érdekelhetnek még…