Irodabérleti szerződés

25 000 Ft

Leírás

Irodabérleti szerződésmintánk cégek vagy magánszemélyek általi ingatlan bérbeadására vonatkozik, olyan ingatlanra, amelynek eredeti funkciója lakás, vagy társasházban található nem lakás céljára szolgáló iroda helyiség.

Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet, hogy a bérleti szerződéseket írásba kell foglalni és minden lényeges kérdésről és feltételről érdemes megállapodni, mivel ennek hiányában vita esetén a jogszabályok rendelkezései lesznek az irányadók.

A teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt és részletes és hatályos jogon alapuló bérleti szerződés  a későbbi jogviták elkerülését szolgálja vagy amennyiben ezen jogvitáikat a felek békés úton nem tudják rendezni, a megfelelő szerződés a bírósági előtti bizonyítást is megkönnyíti a felek számára.

Együttműködő partner ügyvédjeink által készített szerződésmintánk kifejezetten a magánszemélyek közötti, határozatlan időre szóló lakásbérleti szerződés, melyben a bérbeadót megillető kaució és zálogjog, valamint a bérleti díj és egyéb költségek kérdése, bizonyos munkák elvégzése is rögzítésre került.

A birtokbaadási jegyzőkönyv nem része a szerződésnek, azt Szerződéstárunkban külön megtalálja.

További információk

Terjedelem

6 oldal

Érdekelhetnek még…