Ingatlanjog

Partner ügyvédi irodánk nagy tapasztalatokkal rendelkezik ingatlanjog számos területén. Az adásvételi szerződések megkötésén túl, az ingatlanok tehermentesítésének lebonyolításában, illetve – a gazdasági jogi területtel összefüggésben – a különböző szerződések pénzügyi biztosítása érdekében közreműködünk az ingatlanok fedezetül nyújtásában.

A fentieken túl együttműködő ügyvédi irodánk segítséget nyújt az ingatlanok tulajdonjogi viszonyainak rendezésében, az ingatlanokkal kapcsolatos peres konfliktuskezelésekben is. Az ingatlanokkal kapcsolatos, közös tulajdont érintő konfliktusok rendezésében elsődlegesen mediátor segítségét javasoljuk, a feloldhatatlan jogi konfliktusok esetén a peres eljárás során képviseletet látunk el.

Segítséget nyújtunk az ingatlanokkal kapcsolatos bérleti jogviszonyok megnyugtató kialakításában vagy megszüntetésében, illetve közreműködünk a kereskedelmi célú szálláshelyek hatósági bejelentésében.

Az egyszerűbb szerződések nem igényelnek ügyvédi közreműködést, ehhez ajánljuk iratmintatárunkat, ahol az ingatlanhoz kapcsolódóan tölthetnek le ügyvédek által szerkesztett, de általános jellegű okiratokat. Amennyiben bármilyen speciális körülmény felmerül, mindenképp javasoljuk az ügyvédi közreműködés igénybevételét a szerződések megkötéséhez.

Nevtelen Terv 1

Az 5 leggyakoribb hiba ingatlan vásárláskor

Az ingatlanvásárlást megelőzően – legyen az lakó- vagy egyéb hasznosítási célú ingatlan – annak esztétikai, műszaki, illetve egyéb igények szerinti megfelelőségén, valamint az árán túl számos …
Elolvasom